fredag, augusti 05, 2011

Sömnbrist

You win some, you lose some!

Efter att knappt ha sovit under onsdagen så skulle såklart Elliott ta igen sömnen under gårdagen; vilket passade ganska fint då jag både besökte jobbet samt Falkträsket där mamma och Elliotts storkusiner Alex och Hampus var. Det blev självklart inget bad för denna ammande badkruka, men det var härligt att komma ut i sommarvädret.


Han sov även vidare en hel del under eftermiddagen då vi åkte i väg för att beställa våtrumsmatta till toalettgolvet och en tur på Maxi.

Med andra ord så har nattens sömn varit nästintill obefintlig, i alla fall för mig! Han har visserligen sovit till och från, men mest legat och stökat på i sömnen. Inte gråtit eller varit ledsen, men ligga still hade han väldigt svårt att göra!
Så idag hoppas jag att vi är tillbaka på ruta ett; att han sover relativt bra under dagen och att han sover bättre i natt.

***

Ska försöka orka ta oss in till stan idag; för första gången med buss samt ensamma utan vår "assistent" Jennifer ;)
Funderar på att färga håret i en kopparton, brunorange, lagom till hösten. Hoppas på att hitta en bra färg, samt någon leksak åt Elliott kanske. Han börjar ju bli så duktig på att leka!

2 kommentarer:

mormor sa...

Tack för sällskapet i går! :)

Ida sa...

gud vilken gullunge! <3