söndag, februari 15, 2009

Resan ner gick fint; skönt med liggplats om än sömnen blev kort. Träffade Ida i Stockholm för att senare åka ner i olika vagnar till Malmö där lunchade på O´learys för att sedan gå genom stan en snabbis. Väl på hotellet, med bara 3 timmar till godo innan musikalen, var incheckningen obemannad och vi fick lov att ringa någon i Stockholm som inte kunde hitta oss i datorn. Efter många om och men, en del väntan och en smärre panik hittade han oss trots allt och vi äntrade hotell-lägenheten som verkligen var tokfin.

Efter en dusch promenerade vi till Malmö Opera och bevittnade den fantastiska, svenska versionen av Jesus Christ Superstar med Ola Salo som självaste Jesus.
Vi hade bra platser och njöt under hela föreställningen. En enormt vacker Ola, vackra lärljungar och fantastisk sång.

Avrundade kvällen på Pizza Hut för att sedan somna in vid 23. Idag har vi hunnit med hotellfrukosten och ytterligare en promenad i Malmö stad; tråkigt bara att det mesta är stängt.

Nu är det dags för utcheckning och lite fönstershopping innan vi skiljs åt igen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så roligt att det blev en lyckad föreställning och framför allt att det ordnade sig med hotellrummet.

Här singlar det ner lite snö för tillfället och det är bara +4 grader ute.

Ha det gott så länge!

/Kram mamma

Anonym sa...

Så klart så skulle det ju vara -4 grader kallt. :)

/Mamma

Anonym sa...

Jo det är ganska kul att få blommor ibland. Så jag måste nog ta ett snack med Anton=) Nä snart tycker jag att vi ska hitta på nått, typ middag och film eller nått. Kram kram.