söndag, juni 24, 2012

Midsommar

Och så var en härlig midsommarhelg i Gagsmark avslutad!
 Tältningen gick bra; han somnade som en stock på kvällarna, men då Hilda, Tim och Costian sov i ett tält bara nån meter från vårt, så var det inte bara en gång de råkade väcka varandra.
Första natten hade vi läckande madrass och låg obekvämt. Troligtvis var det en luftventil som inte var åtskruvad korrekt. Jag hade dessutom svårt att komma till ro då jag ständigt ville se att Elliott inte frös eller höll på att vakna.  Under andra natten somnade jag med öronproppar och sov faktiskt riktigt bra; men att dricka öl och vin före man lägger sig för att sova i ett tält är väl aldrig så smart.

 Elliott har njutit av att få springa omkring mycket, att alltid ha middagsunderhållning och massor av folk runt om sig hela tiden.

Igår var vädret toppen och vi tog bilen till Ytterträsket. Vattnet var iskallt, men Elliott ville såklart bada i alla fall.
 Till en början satt han i en lite uppvärm "pool", men när alla andra barn badade längre ut, kröp han ner till den riktiga sjön och satt där och plaskade. När läpparna började bli blå fick han komma upp, motvilligt, och åka tillbaka i en varm bil.





 Vi åkte hem idag före lunch och har alla 3 tagit igen lite förlorad sömn. Anton är nu ledig i 8 veckor och jag hoppas såklart på sol, värme, bad och tältning i massor! :)

***

4 kommentarer:

Pippi sa...

Vad mysigt ni verkar ha haft ändå!

Så roligt att se att tjocktröjan kommer till användning =) Men Pippitröjan, är det den gigantiska tröjan han fick av oss?

Pippi sa...

Vad mysigt ni verkar ha haft ändå!

Så roligt att se att tjocktröjan kommer till användning =) Men Pippitröjan, är det den gigantiska tröjan han fick av oss?

Mamma sa...

Så fina bilder och alla kläder är ju jättefina och kepsen super cool.

Roligt att det gick bra att tälta. Så nu har ni en ny hobby på G? :)

Unknown sa...

Japp, det är den hade fick av er :)Den är ju fortfarande ganska stor; under hade han ju både skjorta, kofta och överdragsbyxor. Men den kommer att sitta fint länge iaf :D