fredag, april 13, 2007

massor av firande!!

Sitter på jobbet och ska strax besöka de sista vårdtagarna för dagen. Har varit fullt upp hela veckan och idag ska jag sova efter jobbet för att ta igen lite förlorad sömn. Jobbar dock imorgon så ikväll blir det nog att ta det lugnt med Jeffe och kanske Lars.

Igår fyllde lilla Gloria 1 år så då var vi på kalas efter jobbet. Hon var med bland de firade i gårdagens Norra Västerbotten om ni vill se gullungen :D Efter kalaset stannade vi kvar i Nyliden fram till kvällen och sedan blev det att sova direkt.

Imorgon jobbar jag som sagt var och sedan blir det att fira Antons mamma Anna som fyller 50 år i veckan. Först ska vi kvinnor gå på stan under dagen för att sedan överraska Anna med att killarna dyker upp.
Allihop ska sedan gå till ett ställe i stan där en proffsig kock hjälper oss att komma igång i en kockduell där vi får laga mat i lag och tävla mot varandra. Blir nog jätteskoj!
Nästa helg ska hon firas igen men då utan männen och tillsammans med systrarna. Då blir det först indisk buffé och efter det chokladprovning mm.

Ser verkligen fram emot det hela men sammanlagt kommer jag att måste lägga ut nästan 1000:- . Nåväl; inte saker man gör så ofta direkt.

Anton fyller ju dessutom år om 1,5 vecka. Måste hitta honom en present oxå.
Oj oj oj. Mina besparingar kommer att gå åt i månaden.
Men åt roliga saker såklart :)

1 kommentar:

Anonym sa...

...och nu undrar man! Vad i hela fridens dagar ska man ge Anton i present? Förslag tack! :)