måndag, januari 03, 2011

1 vecka kvar till halvgången!

Trots att ultraljudet fick min kropp att gå tillbaka några dagar i tiden, så har jag idag gått in i vecka 20, vilket innebär att jag om en vecka har gått halva tiden.
Fort var det gjort! Eller?

Tycker istället att tiden går otroligt sakta och det enda som cirkulerar i mina tankar, ständigt, är 'jag har en liten pojke i min mage', bebiskläder, barnvagn, renovering inför killens ankomst, körkortet som ska tas innan killens ankomst, Ikearesan och allt som ska inhandlas där inför killens ankomst osv.



Kroppen mår dock lite bättre än tidigare; foglossningsbältet har verkligen gjort susen. Dock kan jag fortfarande sova närsomhelst, antingen för att jag ständigt är så trött att jag emellanåt bryter ihop av frågor som "ska vi åka iväg med soporna?", eller för att jag dagligen går omkring med huvudvärk.

Och magen växer. Tog denna bild före jag åt, som vanligt, men borde egentligen ta en ikväll också så ni får se vilken skillnad det är.
Har än så länge bara köpt mammabyxor, inga tröjor, men de 3 par som jag köpt på rea och genom Tradera har alla varit för långa. Nu är jag less på att bara ha ett par byxor att använda när jag lämnar hemmet, så idag leker jag flitig och syr upp alla.

Inga kommentarer: