onsdag, mars 06, 2013

Bajs bajs bajs

  Stackars storebror Elliotts mage verkar inte vilja repa sig i första taget.Idag har den skött sig skapligt bortsett från ett större sås-kalas i blöjan imorse. Too much info? Men så efter middan så körde den igång igen och lillkillen ropade ängsligt efter mamma sin som skulle "byta bajset"! Med tårar i ögonen tog han sen min hand och följde mig till skötbordet. Väl där behövde jag inte ens lyfta upp honom för att se att han bajsat ner sig ända ner till fotknölarna, och att det var dags för ett bad.

Tack och lov så har han inte bajsat nåt om nätterna, men vi är nog uppe i 10 nerbajsade plagg sen i lördags, och han får stanna hemma även imorgon från dagis.
När jag ringde dagis för att berätta detta, så fick jag höra att de andra barnen som varit magsjuka, också varit jättedåliga i magen men inte allt för medtagna.
Han äter i alla fall bra, och idag köpte vi hem majsvälling. Synd bara att han är så dålig på att dricka just välling. Imorgon blir det nog att koka mer ris då han verkar ha blivit less på makaroner som han ätit i ett par dar nu.

Till helgen blir det lite jobb och sedan övernattning i Nyliden med bl a surströmming och Melodifestivalenfinal.

3 kommentarer:

Pia sa...

Usch så jobbig med att bajsande, hoppas lillmagen stabiliseras snart.

Är det inte bläbärssoppa som gör att magen mår bättre? Det kanske är något han skulle tycka om att dricka :)

Unknown sa...

Njaa, han är inte så jätteförtjust i det, men majsvälling ska vara stoppande. och så har han druckit vätskeersättning med nån bakteriekultur som brukar funka bra. Idag var bajset lite bättre iaf :)

Pia sa...

Men så bra. Då går det åt rätt håll i alla fall :)