onsdag, januari 04, 2012

Tandborste

I julklapp av Öppna Förskolan fick Elliott en av favoritjulklapparna - sin första tandborste.
Även utan tänder än så är det skönt att gnugga sig i munnen!

Idag fick jag inte sova lika länge då Elliott vaknade redan kl. 7. Men men, vi har ju stigit upp betydligt tidigare förr.
Han åt ännu mer i natt dessutom. Kl. 19, 22, 2 och 8. Det sägs att barn i den här åldern, som äter bra om dagen, inte rent fysiskt behöver äta om natten, men han är ju onekligen hungrig.
Han äter hyfsat bra om dagarna i alla fall. Morgonvälling, mellis (om vi inte sover över det) gröt till lunch, mellis, hemmalagad mat till middag och så välling vid sänggående.
Så länge han mår bra och inte går ner i vikt får vi nog vara nöjda om än jag skulle önska att han la på sig lite såhär i förkylningstider...
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 kommentar:

Ida sa...

Ja absolut, viktigast att dom är friska och inte går ner i vikt :). Jag vet inte vad som hänt men casper äter som en häst nu och har gjort det i 3 veckor nu snart. 220 ml välling, 200 gr(stor burk mat) , 220 ml ersättning, mellis, stor portion gröt och innan läggdags 220 ml välling igen. Vi lägger han vid 21.00 och då sover han oftast till 09.00 . Casper ställer sig på alla fyra men kommer inte framåt haha.. Han backar mest! Däremot sitter han jätte stabilt och leker med sina leksaker på golvet :)