torsdag, december 01, 2011

Julkul

I går besökte vi tillsammans med några andra mammor (och en pappa) och bebisar Örjanshallen för första gången. Vattnet var lite djupare och svalare än på Eddahallen, men Elliott hade jätteskoj. Han badade så han blev blå om läpparna :S
Efteråt åt vi lunch på Festaurangen och sedan susade vi vidare till stan för att möta upp Jennifer för ärenden. Elliott sov hela stadsturen och vaknade lagom till en tur på Solbacken.

Till jul tänkte vi i år passa på att själva inte köpa så mycket till Elliott eftersom det säkert lär bli annars i framtiden. Han har dock fått lite julklappspengar av både mormor, farmor och farfar och  igår köpte vi därför ett par saker "från dom".
Den ena julklappen, som vi kan säga är från mormorn, ligger inslagen under granen och får förbli en överraskning till den stora dagen. Från farmor och farfar får han en sån här "stol på bord", som får hålla till i bilen då den kommer att vara toppen när man besöker folk utan barnstolar :)
Då den säkert kommer att behövas innan julafton struntade vi i att slå in den.

Väl hemma hade vi myskväll med pappan, och jag och Anton gjorde lite julpyssel. Varsin tomte och apelsin, och idag ska jag dekorera pepparkakshjärtan till granen.

Kanske lite risgrynsgröt till middag, om än det känns trist att äta själv när Anton jobbar över.



Inga kommentarer: