tisdag, januari 23, 2007

arbeten och arbete?

Efter en helg med lite alkohol, en hel del snuva och trevligt sällskap, för att inte glömma en stor del Zelda, så är jag ledig för dagen. Har läst "En komikers uppväxt" av Jonas Gardell och ska nu skriva ett arbete om socialisation grundat på denna. Till fredag ska jag bl a ha läst 3 kortare böcker om dementa Asta - varför hon inte vill duscha, äta eller sova tror jag... Sen ett arbete om alzheimers grundat på detta. Jösses...

Imorgon ska jag för övrigt upp på polishuset för att träffa en kvinna ang. vikarietjänst inom hemtjänsten; får se om det blir bra.

Känner mig så handikappad när det kommer till sånt där. Har ju inte arbetat inom vården eller nån annanstans heller för den delen på över 2 år. Känns lite läskigt.
Nåväl, jag vet att jag passar inom yrket och att jag är ganska bra på det. Kanske kommer det efter att man själv har varit tvungen att ta emot så mycket vård genom åren :PLite spännande är det allt..

Igår kom "Zelda - Twilight Princess" till GC och det är så förbaskat snyggt! Hur ska jag klara av att plugga när det bara sitter och väntar på oss. Tur att jag är ledig idag då så jag kanske får nåt gjort.. :D

Inga kommentarer: