fredag, april 09, 2010

Ett tips, igen...

Kanske bör bli ett återkommande inlägg - tips.
För jag är dålig på att recensera och dokumentera och leverera mina egna tankar regelbundet. Men så slår det en plötsligt att det finns en viss grej som man bara vill att alla ska kolla upp om de inte redan gjort det - och idag vill jag berätta för er om en tv-serie.

Ni har nog sett ett avsnitt eller två, eller t o m 10, och tycker säkert då att serien är riktigt rolig, härlig och ärlig. Ni känner kanske igen tjejen från American Pie-filmerna och Buffy - the vampire slaughter, eller killen från Nollor och Nördar (mindre känd serie) och Knocked Up. Och sedan kanske ni känner igen den där otroligt coola killen som ni inte riktigt kan placera.
How I Met Your Mother grundar sig i en huvudperson, Ted Mosby, som under seriens gång ,för sina barn, berättar om vägen som leder till att han slutligen träffar deras mamma.
Avsnitten, på dryga 20 minuter, kan visserligen ses fristående som de flesta ser dom på bla tv3 - men det jag vill tipsa om idag är att se dom från början!
Ni vet när ett par vänner, eller du och din partner, har ett insidejoke som ingen utomstående förstår?
Pricken över I:et, det lilla guldkornet, mandeln i gröten; är just alla de små återkommande skämten i serien, som bara vi som följt serien riktigt förstår.

Efter 10 säsonger slutade tv-serien Vänner (typ världens mest populära sit-com) med 8,9 på IMDB. H.I.M.Y.M ligger nu på 8,8.
I´m so proud.

Inga kommentarer: