måndag, augusti 05, 2013

Helgen och dagen som var...

I lördags åkte som sagt var Elliott och Anton till Båtfors för att stanna borta över natten.
Elliott var som ni ser förberedd från topp till tå!

Väl hemma igen på söndagen fick pappan vila upp sig en stund medan jag och barnen åkte till Solbacken för shopping. Hemma blev det mys i vaggan igen. Elliott ville leka bebis och fick ha sin "leksakstutte" :)


Natten till idag blev långdragen då Elliott vaknade upp och behövde hålla handen för att somna om. När väl han gjort det så vaknade Zelda och vill äta, slumra, bajsa, bli bytt på, äta mer, skita mer, byta två blöjor till och äta en tredje gång. Nåt i den stilen i alla fall.
Efter drygt 4 timmar fick jag somna om igen, och när Anton och Elliott sen steg upp vid 7, tog jag och tjejen sovmorgon.

Sedan spenderades några timmar ute på gården. Anton klippte gräset, Zelda sov i bärsjalen och Elliott fick bada i plaskpoolen och bli nedstänkt av mamman.

Zelda kommer troligtvis att tappa navelsträngen idag; tack och lov! Doften av den går hand i hand med de ljumma avfallsresterna som cirkulerat runt soptunnorna idag.



Filmade just henne för första gången och fick med ett fantastiskt minspel! Inte riktigt sovandes, inte alls riktigt vaken!



1 kommentar:

Pia sa...

Som vanligt jättefina bilder!

Zeldas minspel var ju bara helt underbart :)